ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο ηλεκτρονικού καταστήματος στο τηλέφωνο 210 9420817 ή να στείλετε email στο info@mdmichel.gr για την ακύρωσή της. Σε περίπτωση που έχουν ήδη αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μην αποδεχθείτε την παραλαβή αυτών έτσι ώστε να επιστραφούν στην εταιρεία. Το MD Michel θα επιστρέψει τα χρήματα σας μειωμένα κατά τα μεταφορικά έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Εάν διαπιστώσετε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που επιθυμείτε η εταιρεία μας, σας δίνει την δυνατότητα να το επιστρέψετε σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παράδοσή του και μόνο στην περίπτωση που είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. Αν η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το MD Michel έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, μας αποστέλλετε το δέμα με το προϊόν εσωκλείοντας την απόδειξη αγοράς.

Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει:

  • Το προϊόν το οποίο επιστρέφετε με το ειδικό καρτελάκι σήμανσης ανέπαφο
  • Tην απόδειξη σας


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν. Ή ακομα και επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση αλλαγής στο μέγεθος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το MD Michel και η επιστροφή γίνεται μόνο με δική μας courier. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος. Η συγκεκριμένη αλλαγή (αλλαγή μεγέθους με δικά μας έξοδα) μπορεί να πραγματοποιηθεί 1 φορά για κάθε αγορά/απόδειξη.

Η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται τα προϊόντα είναι: MD MICHEL ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ 59, Τ.Κ.17564, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΑΘΗΝΑ